RB-Media Internet Solutions nieuwe sponsor

27-04-2021

 

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor. Het betreft RB-Media Internet Solutions. Welkom bij het netwerk!

Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van hun klanten. Dát is de meetlat. Daarom stellen ze kritische vragen; over het bedrijfsmodel, over verwachtingen en het commitment. Future proof succes in een continu veranderend internetlandschap vraagt om snel schakelen als het kan, maar ook stilstaan als het moet.

Het team van RB-Media bevat professionals op het gebied van strategie, design, development, online marketing, projectmanagement en support. De enthousiaste werknemers staan graag voor je klaar!

Eric Matijsen, commercieel directeur bij RB-Media, is niet onbekend met RBC: "RB-Media is niet onbekend met sponsoring in voetbal en we weten wat een krachtige businessclub voor je bedrijf kan betekenen. Met een groeiend klantenbestand in de regio Roosendaal, het enthousiasme van Hans van der Ende en zijn bestuursleden en het feit dat ik ook een verleden heb als commercieel medewerker bij RBC was de keuze om onderdeel te worden van het netwerk snel gemaakt."

Benieuwd naar de 10-stappen strategie van RB-Media? Bezoek www.rb-media.nl of bel Eric op (06)27621964.