Word lid van de Club van 100

12-04-2021

 

ROOSENDAAL - Er heerst een positieve sfeer in en rond RBC. Nieuwe sponsoren dienen zich aan, Robert Braber bouwt aan een stevige selectie en er wordt gebouwd aan een kwalitatief hoogwaardige Voetbal Academie. Bij al deze ontwikkelingen mag een modern, goed uitgerust supporterscafé natuurlijk niet ontbreken. Achter de schermen is een commissie bezig geweest een ontwerp voor een sfeervolle, open ruimte te maken met voldoende capaciteit om u snel van een hapje en drankje te voorzien. Om de plannen te realiseren is behoefte aan vrijwilligers, materialen en geld. Want ondanks de vele nieuwe sponsoren blijft inkomsten genereren een prioriteit.

We doen daarom een beroep op een ieder die RBC wil steunen, lid te worden van de Club van 100. De Club van 100 bestaat uit 100 personen die ieder eenmalig € 100 willen doneren t.b.v. het supporterscafé. Met dit geld realiseren we een nieuwe, moderne bar, extra opslagruimte en een ruimte om o.a. broodjes, friet en snacks te maken.

In ruil voor uw steun ontvangt u van ons een kleine attentie en wordt u uitgenodigd voor de feestelijke heropening. Aanmelden kan door het invullen van dit formulier. Uiteraard kunt u ook meer doneren indien u dit wenst. Na het invullen ontvangt u verdere instructies en op een later moment de attentie en uitnodiging.

Het bestuur van RBC heeft reeds € 3000 beschikbaar gesteld. Helpt u ook mee om het supporterscafé weer een modern jasje te geven?