Nieuwe sponsor voor RBC

02-04-2021

 

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat Penders Voetbalacademie zich als sponsor aan RBC heeft verbonden. Welkom bij het RBC Netwerk!

Penders Voetbalacademie is in december 2020 opgericht door Rob Penders. Het doel van de Penders Voetbalacademie is voornamelijk om de fanatieke voetballers, naast het trainen bij hun eigen voetbalvereniging, kwalitatief goede trainingen aan te bieden zodat zij zich als voetballer verder kunnen ontwikkelen.

Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan coördinatie, techniek, cognitieve vaardigheden en zelfvertrouwen. In de trainingscycli wordt gewerkt met Skillsgames platform van Smartgoals zodat voetballers zichzelf en elkaar kunnen uitdagen het beste uit zich zelf te halen.

Rob Penders verzorgt de trainingen op dit moment samen met Denise Versteeg (jeugdtrainer RBC en KNVB Talentcoach). Naast de trainingscycli biedt Penders Voetbalacademie ook Talentendagen en Voetbaldagen aan. Onlangs hebben zij in samenwerking met PSV een Talentenmiddag georganiseerd in het Herstaco Stadion voor het PSV FUNdament.

In de meivakantie staat een voetbal tweedaagse gepland op 3 en 4 mei. Twee dagen waarin veel getraind zal worden, maar vooral plezier met elkaar voorop staat. Tijdens deze voetbaldagen krijgt de Penders Voetbalacademie wederom bezoek van een speciale gast.

Rob Penders “Ooit zelf bij de jeugd van RBC begonnen en de eerste jaren stappen in het betaald voetbal gezet. Inmiddels al een aantal maanden betrokken bij het maken van plannen voor een nieuw RBC, zowel op voetbaltechnisch als sociaal maatschappelijk gebied. Omdat ik RBC een warm hart toedraag, maak ik graag onderdeel uit van het RBC Netwerk.”