Timmers MediCare nieuwe sponsor RBC

24-03-2021

 

ROOSENDAAL - Timmers MediCare en RBC zijn weer een sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. RBC is bijzonder trots dat Timmers MediCare weer aan het RBC Netwerk is toegevoegd. Welkom thuis Timmers MediCare!

Thuiszorgwinkel Timmers MediCare is gespecialiseerd in mobiliteitshulpmiddelen zoals rollators en rolstoelen, maar ook in sta-op-stoelen, sanitairproducten, traphulpmiddelen en adl-hulpmiddelen. Zij werken veel samen met ergotherapeuten om tot de beste oplossing voor de klant te komen. Daarnaast geven zij advies aan huis, doen zij indien nodig het montagewerk en bieden de service en kwaliteit waar zij om bekend staan.

Timmers MediCare levert diverse zorgproducten aan praktijken en zorginstellingen. Hierbij kunt u denken aan allerlei hygiënematerialen, meet- en weegapparatuur, adl-hulpmiddelen, sanitaire producten en verpleegartikelen. Zij verzorgen tevens de periodieke controle voor allerlei apparatuur. Ook zijn zij gespecialiseerd in BHV-producten en leveren deze veelal aan bedrijven, al dan niet in abonnementvorm.

“RBC zit hier om de hoek en van oudsher zat ik al met mijn vader en collega’s op de tribune van het RBC-stadion om de spelers aan te moedigen”, aldus eigenaar Rolf Timmers. “Het is fijn dat de club weer in de lift zit”. Timmers MediCare komt weer thuis!

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden via 0165-560609, info@timmersmedicare.nl of www.timmersmedicare.nl.