RBC blijft aantrekkelijk voor sponsoring

21-03-2021

 

ROOSENDAAL - RBC blijft interessant voor sponsoring. Bedrijven zien blijkbaar heil in de ambitie van RBC op lange termijn en willen daar graag in mee participeren. Zo ook SpecialTom. Het RBC Netwerk verwelkomt SpecialTom als nieuwe sponsor.

SpecialTom is gespecialiseerd in de import en export van kwaliteitstomaten, groenten en fruit uit o.a Marokko, Spanje, Egypte, Senegal en Italië. In het winterseizoen importeren zij snoeptomaten maar ook vele andere soorten tomaten behoren tot het assortiment.

SpecialTom heeft in Marokko, regio Agadir, een eigen teelt van verschillende soorten tomaten. Daarnaast werken zij ook met geselecteerde telers uit diverse andere landen nauw samen. SpecialTom beschikt over een eigen verpakkingsstation waar de tomaten worden verpakt voor diverse bekende Europese supermarkten.

SpecialTom biedt in het zomerseizoen tomaten aan uit Nederland en België en is verder gespecialiseerd in de import van Spaans en Marokkaans fruit zoals o.a. sinaasappelen, mandarijnen, nectarines, meloenen, etc. Dagelijks ontvangen zij producten op hun locatie in Breda waar zij een capaciteit hebben van 7000 m2 opslag en 8 dockboards.

Ook hier ligt een lange relatie van Hans van der Ende aan ten grondslag, dit keer met eigenaar Jean-Paul Nuijten die dolgraag weer thuis wilde komen bij zijn oude liefde RBC.

Wilt u meer weten over SpecialTom? Bel met 076-2061003, mail sales@specialtom.com of bezoek www.specialtom.com.