RBC Netwerk blijft groeien

12-03-2021

 

ROOSENDAAL - RBC kan weer een mooie sponsor toevoegen aan haar netwerk. Eergisteren bereikte RBC een overeenkomst met Carwash Factory Roosendaal. Welkom bij het RBC Netwerk!

Carwash Factory Roosendaal is een groot overdekt autowascentrum in het centrum van Roosendaal. Zij beschikken over een volautomatische wasstraat en zij wassen uw auto met de hand voor. Tevens hebben zij zeven doe-het-zelf wasboxen waar u vanaf 1 euro uw auto af kunt spuiten en kunt wassen met de borstel. U kunt er ook voor kiezen om er een waxlaag op aan te brengen voor een extra bescherming. Daarna kunt u de auto afspuiten met vlekvrij spoelen, hierdoor is afzemen van de auto niet nodig.

U heeft de keus uit wasprogramma´s vanaf € 8 tot en met € 16 voor het VIP-programma. Bij het VIP-programma wordt uw auto niet alleen super gewassen, maar ook gepoetst naar hoogglans resultaat met de extreme wax & high gloss polish. En als extra zou u uw auto bij hen mogen parkeren om bijvoorbeeld te gaan winkelen (aangezien zij midden in het centrum van Roosendaal zitten). Zo bespaart u parkeerkosten!

Carwash Factory vindt u op Laan van Brabant 68 (tegenover het oude belastingkantoor, op het Veolia-terrein). Ga gerust langs op neem contact op met het team van Allard Trumpi via (0165) 393333 of www.carwashfactoryroosendaal.nl.