Weer nieuwe sponsor voor RBC: Orange Charging

08-03-2021

 

ROOSENDAAL - Wederom een nieuwe sponsor voor RBC. Het betreft Orange Charging uit Bergen op Zoom. Welkom bij het RBC netwerk!

Orange Charging is een totaalleverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Van reguliere (AC) laders voor uw bedrijf tot de slimste smart charging projecten en snelste (DC) snelladers. Van inventarisatie tot realisatie en indien gewenst ook de exploitatie. Het werkgebied kent geen grenzen, momenteel plaatsen ze laders in Nederland, België en Duitsland voor Center Parcs. Maar ook voor laders voor thuis of bij uw bedrijf, personeel of vereniging bent u aan het juiste adres. Ze zijn flexibel en zorgen er graag voor dat de laadvoorziening een mooi onderdeel wordt van uw bedrijf door de laadzuil te voorzien van een mooi ontwerp.

Met meer dan 100 jaar ervaring, eerst als kolenhandelaar en later als distributeur van moderne brandstoffen, heeft Orange Charging een rijke historie. In 2019 is besloten om te investeren in elektrische mobiliteit. Met de eerste focus op een snelle en goed doordachte uitrol van laadnetwerken verwacht Orange Charging een belangrijke rol te kunnen spelenin het terugdringen van de CO2-uitstoot.

Orange Charging: We arrange, We connect, We operate.

Voor meer info kunt u contact opnemen via 085 105 47 50, info@orange-charging.nl of www.orange-charging.nl.