Uitbreiding sponsorgroep met Koch Advocaten

05-03-2021

 

ROOSENDAAL - RBC is bijzonder verheugd dat Koch Advocaten is toegetreden tot haar sponsorgroep. Welkom bij het RBC Netwerk!

Al sinds de oprichting in 1984 onderscheidt Koch Advocaten zich door haar verbondenheid met de samenleving en het bedrijfsleven. Het wel en wee van hun ondernemende relaties, heeft hen het kantoor gemaakt dat zij nu zijn. Ervaren. Doortastend. Betrokken. Met een team dat van aanpakken weet en kan putten uit een rijke bron van gebundelde kennis en kracht. Een dienstenpakket dat naadloos aansluit bij de wensen van ondernemers: arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoed.

Zo is Koch Advocaten uitgegroeid tot een middelgroot kantoor met vestigingen in Roosendaal en Breda met in totaal 25 medewerkers. Een hecht team met heldere adviezen, daadkrachtige ondersteuning en no-nonsense oplossingen. Ieder vanuit een eigen specialisme, maar altijd samen mét en voor u. Vaak zijn hun relaties internationaal actief. Ook daarbij bieden zij hen internationale expertise en knowhow. Koch Advocaten is lid van de AEA; een internationaal netwerk van advocatenkantoren uit 191 landen.

Koch Advocaten, Molenstraat 10 in Roosendaal én Rithmeesterpark 50 C2 in Breda, is te bereiken via 076-5226470, info@kochadvocaten.nl of middels een bezoek aan de website www.kochadvocaten.nl.