Bestel nu je RBC-mondkapje

13-12-2020

 

ROOSENDAAL - Omdat het aantal vooraanmeldingen dusdanig groot was, is besloten over te gaan tot het laten aanmaken van RBC-mondkapjes. Maar let op: de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen eindigt op vrijdag 18 december om 12:00 uur.

Het mondkapje is zwart van kleur en voorzien van het RBC-logo. Het heeft drie lagen en is uitwasbaar. De eerste laag, die in contact komt met de huid, is van katoen en van binnen sponsachtig om irritatie te voorkomen en heeft een groot vermogen om bacteriën en microben te filteren. De tweede laag is van polypropyleen, de meest gebruikte stof voor de fabricage van maskers, met een specifieke microfiltratiestructuur en een 'waterafstotend' membraansysteem. En de derde laag is van polyester voor sublimatie van hoge kwaliteit.

Het mondkapje is verkrijgbaar in twee maten: L/XL en S/M. De maat L/XL wordt over het algemeen voor heren gebruikt. De maat S/M is voor dames of kinderen ouder dan 13 jaar.

De prijs bedraagt normaal € 6,95, maar voor leden en supporters van RBC slechts € 5. Gebruik daarvoor de kortingscode rbcvoetbal. Klik hier om een bestelling te plaatsen. 

De leverancier verwacht begin januari te starten met de verzending van de bestelde mondkapjes. De verzending is gratis.