Raab Karcher toegetreden tot RBC Netwerk

14-10-2020

 

ROOSENDAAL - RBC heeft er weer een nieuwe sponsor bij: Raab Karcher!

De ontstaansgeschiedenis van Raab Karcher gaat terug tot in de 19e eeuw. Sinds de jaren ’70 zijn zij actief binnen Nederland. Zij garanderen u daarom jarenlange kennis en ervaring op het gebied van bouwmaterialen. Hier laten zij u als ondernemer in de bouw graag van profiteren.

Logistiek, duurzaamheid en e-business, zijn de drie 3 pijlers waar de organisatie van Raab Karcher op rust. Zij regelen het logistieke proces vanaf het magazijn tot aan de bouwplaats. Bovendien bieden zij u duurzame producten, trainingen en totaaloplossingen zodat u uw klant optimaal van dienst kunt zijn. En met hun oplossingen op het gebied van online werken, zorgen zij ervoor dat u uw werkzaamheden snel en eenvoudig uit kunt voeren.

In de bouw draait alles om efficiency. Daarom beschikt Raab Karcher over een zeer efficiënt en goed geolied logistiek apparaat. Een gekwalificeerd en professioneel team planners en transporteurs staat voor u klaar om de goederen op de gewenste plek en tijd te leveren. Landelijk zijn tweehonderd expeditiemedewerkers voor u in touw. En dagelijks zijn zo’n honderd vrachtwagens onderweg met bouwmaterialen.

Op Raab Karcher kunt u steunen. Zij zijn de hoeksteen van de bouw. Bezoek Raab Karcher op Borchwerf 8 of op www.raabkarcher.nl.