Voetbalschool TIC toegetreden tot RBC Netwerk

23-09-2020

 

ROOSENDAAL - Voetbalschool TIC en RBC werken al jaren samen. Elke zondagochtend verzorgt Voetbalschool TIC leerzame en leuke trainingen in het Herstaco Stadion. Voetbalschool TIC is nu ook toegetreden tot het RBC Netwerk.

RBC werkt samen met Voetbalschool TIC zodat spelers die opvallen binnen de voetbalschool kans maken op een plekje in de Voetbal Academie van RBC. De afgelopen jaren zijn er inmiddels al meer dan 60 spelers doorgestroomd naar de Voetbal Academie van RBC.

Bij Voetbalchool TIC krijg je onder leiding van professionele trainers aandacht om jezelf als speler te ontwikkelen op het gebied van techniek, inzicht en coördinatie, drie belangrijke punten binnen het voetbal. Door deze aspecten te combineren proberen hoofdtrainer Gijs Bogers en zijn team alles uit het talent van een speler te halen en zijn prestaties op het veld te verbeteren. Plezier staat voorop, daarna komt het leren en het verbeteren van jou als voetballer of keeper.

Wil jij specifieke aandachtspunten verbeteren? Wil je nieuwe skills leren of juist beter leren schieten? Je gaat 1 op 1 aan de slag met een professionele trainer die gaat werken aan jouw aandachts- en verbeterpunten!

Ben jij jarig? Vier dan het te gekste voetbalfeestje bij TIC! Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en test samen je skills! Wie kan het hardste schieten? Wie kan het snelste sprinten? Hoeveel punten scoor je samen op het gatendoek? En in de herfstvakantie staat in de week van 19 t/m 21 oktober een supergaaf 3-daags voetbalkamp gepland!

Wil jij naast jouw reguliere trainingen van jouw eigen club een nog betere voetballer worden? Kans maken op een avontuur in de Voetbalacademie van RBC? Schrijf je dan nu in voor de trainingen van Voetbalschool TIC. Alle informatie over de sessies, inhoud van de trainingen en inschrijven vind je via www.voetbalschooltic.nl.