Sponsorgroep RBC blijft groeien

22-08-2020

 

ROOSENDAAL - Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer is Randstad Uitzendbureau toegetreden tot de sponsorgroep.

Bij Randstad staan mensen centraal. Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar die éne nieuwe medewerker. Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

Randstad realiseert zich als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen ze door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar ze graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het Randstad een bestaan verschaft. Het is óók hun passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties. U vindt Randstad onder meer aan de Laan van België 59 in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.