Mo Mekkaoui gaat bij RBC weer aan de bak

08-06-2020

 

ROOSENDAAL - Mo Mekkaoui speelt volgend seizoen bij RBC. Na twee seizoenen zonder voetbal staat hij te popelen om weer aan de bak te gaan.

De naweeën van een oogoperatie hielden de 29-jarige linkerverdediger noodgedwongen tijdelijk aan de kant. Maar keihard trainen zorgde er voor dat Mekkaoui weer klaar is voor komend seizoen. Hij is verheugd om weer te kunnen voetballen: "Na een operatie aan mijn rechter oog heb ik twee seizoenen niet gevoetbald. De honger om weer op het voetbalveld te staan, triggerde mij. Nadat ik vorig seizoen een aantal keer had meegetraind, heeft de trainer aangegeven mij graag bij de selectie te hebben, mits ik topfit zou zijn. Samen met mijn broertje Nizar, die personal trainer is, ben ik aan de slag gegaan om topfit te worden en dat is aardig gelukt denk ik. En mooi natuurlijk dat RBC gepromoveerd is. Hopelijk kan ik een steentje bijdragen aan het team."

Trainer-coach Koos Waslander is blij met de ervaring die Mekkaoui meebrengt naar RBC. Die ervaring heeft Mekkaoui onder andere opgedaan in de Hoofdklasse bij Baronie, DOSKO en Achilles Veen. Verder speelde de geboren Oudenbosschenaar, die ooit begon bij VES'35, bij Virtus, Internos, GPC, Dinteloord (zie foto), Victoria'03 en Prinsenland.