RBC moet stormen bij STEEN

14-02-2020

 

ROOSENDAAL - Afgelopen week werd er niet gespeeld vanwege storm Ciara. Komende zondag zal RBC zelf moeten stormen in de uitwedstrijd tegen STEEN, tenminste als storm Dennis geen roet in het eten gooit.

De oranjehemden gaan namelijk op bezoek bij rode lantaarndrager STEEN, maar de thuiswedstrijd tegen de Zeeuws-Vlamingen leerde dat deze ploeg zeker niet te onderschatten is. De zwart-witte brigade van trainer Marco van Vlierberghe speelde in het Herstaco Stadion een prima wedstrijd en nam een verdiende voorsprong. Uiteindelijk wist Carlos Ramos pas in blessuretijd de gelijkmaker binnen te schieten voor RBC.

RBC gaat samen met SC Gastel aan kop. De voorsprong op nummer drie, Terneuzen, bedraagt vier punten. SC Gastel en Terneuzen spelen zondag tegen elkaar op Blankershove.

De wedstrijd tussen STEEN en RBC staat onder leiding van scheidsrechter Maik Schrama uit Breda.

Supporters die met de bus mee willen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar secretaris@rbcvoetbal.nl. De kosten bedragen € 15. De bus vertrekt om 11:45 uur vanaf het Herstaco Stadion. Na de wedstrijd vertrekt de bus om 17:00 uur naar Roosendaal. Aankomst bij het Herstaco Stadion om 18:15 uur.