Nieuwe sponsor voor RBC

29-10-2019

 

ROOSENDAAL - RBC kan met trots melden dat BVR Groep B.V. uit Roosendaal zich voor drie seizoenen als sponsor aan RBC heeft verbonden. Met de terugkeer van de Roosendaalse bouwgroep - de ontwikkelaar en bouwer van het Herstaco Stadion - als sponsor geeft BVR Groep B.V. een duidelijk signaal af dat het graag wil meewerken aan de positieve ontwikkeling van RBC.

BVR Groep B.V. is een innovatieve, vernieuwende en no-nonsense bouwgroep die op veel terreinen van de bouwnijverheid actief is: vastgoedontwikkeling, transformatie, woningbouw, utiliteitsbouw, herstructurering, stadsvernieuwing, renovatie, restauratie, mutatie- en meerjarenonderhoud en nazorg. Het familiebedrijf realiseert projecten in opdracht, maar ook in bouwteamverband en op eigen initiatief. Het werkgebied omvat de regio’s Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Voor meer informatie over BVR Groep B.V. klikt u hier

Dankzij sponsoring kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voort zetten. RBC is haar sponsoren daar zeer dankbaar voor. Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.