Jaarlijkse fotosessie

19-08-2019

 

ROOSENDAAL - Vanavond was het een drukte van belang in het Herstaco Stadion. De Roosendaalse fotograaf Bram Visser kwam langs voor de jaarlijkse fotosessie waarbij alle spelers en begeleiders op de gevoelige plaat werden vastgelegd, zowel individueel als per team. Daarnaast was het de laatste avond dat de parkeerkaarten konden worden aangeschaft.

Bram Visser had het er maar druk mee. Zijn foto's zullen straks te zien zijn op onder meer de website, het infoboek en in het supporterscafé op de Wall of Future en het tv-scherm. In verband met de fotosessie werd er vanavond niet getraind.

Bram Visser Fotografie is in Roosendaal en omgeving al meer dan 40 jaar synoniem voor kwaliteit en vakmanschap. Bram Visser sleepte nationaal en internationaal al vele Awards in de wacht met zijn portretfoto’s bij Colour Art Photo, Camera D’or van Kodak en is sinds 2013 “Gold Master” bij Master Photographers Network. Wie kiest voor Bram Visser Fotografie kiest voor net iets meer: meer sfeer, meer oog voor detail en vooral ook meer creativiteit. Bij Bram Visser staat u als klant centraal: als geen ander weet hij uw wensen te vertalen in een foto die bij u past. Veel mensen zijn bang niet fotogeniek te zijn. Maakt u zich daarover geen zorg, de foto’s zijn immers bestemd voor mensen die van u houden – die willen u zien zoals u bent. Behalve voor fotografie kan men bij Bram Visser Fotografie ook terecht voor lijsten en inlijstingen. U vindt Bram Visser Fotografie aan de Raadhuisstraat 97 in Roosendaal.