Scoofie sponsort technische staf

03-08-2019

 

ROOSENDAAL - Scoofie Roosendaal voorziet komend seizoen de gehele technische staf van het 1e elftal van nieuwe kleding. RBC is bijzonder blij met deze geste van de Kalsdonkse leverancier van elektrische fietsen en scooters.

Scoofie, gelegen aan de Gastelseweg 147 in Roosendaal, biedt een ruim assortiment elektrische fietsen en elektrische scooters aan. In de buitengewoon ruim opgezette showroom kunt u de diverse types elektrische fietsen bewonderen en zelfs testrijden. Daarnaast heeft Scoofie nu het gehele gamma Cortina fietsen, inclusief de exclusieve HPV lijn. Uiteraard hebben zij buiten op het Scoofie parkeerterrein, buiten de 50 gratis parkeerplaatsen, ook nog eens ruimte om buiten het verkeer in alle rust een testrit te maken op deze fietsen of scooters.

Scoofie verkoopt de fietsenmerken Trek, Flyer, Kalkhoff, Cortina, Dutch-id, Votani, Riese und Muller, Victoria en Qwic. Stuk voor stuk specialisten op het gebied van elektrische fietsen en winnaars van alle vooraanstaande tests zoals de Telegraaf E-bike test Plus Magazine en de E-Bike van het jaar! Maar ook voor de “klassieke” merken Sparta en Batavus kunt u bij Scoofie terecht. Klik hier voor meer informatie.