Terugkeer Gino Pieter

28-05-2019

 

ROOSENDAAL - Gino Pieter speelt volgend seizoen weer voor RBC. De 27-jarige verdediger vertrok aan het eind van vorig seizoen naar MOC'17, maar keert na een jaar weer terug op het oude nest.

In 2014 kwam Pieter over van Hoofdklasser Baronie naar RBC, dat toen nog in de Vierde Klasse uitkwam. In 2017 promoveerde hij met de oranjehemden naar de Derde Klasse.

Pieter is blij met zijn terugkeer naar RBC: "Toen ik vijf jaar geleden naar RBC kwam, was de doelstelling van de club zich omhoog te vechten en daar wilde ik me graag voor inzetten. Ik bemerkte bij mezelf dit seizoen steeds meer dat ik het miste om aan dat streven van RBC te kunnen bijdragen. Daarom ben ik blij dat we die doelstelling volgend seizoen samen weer kunnen oppakken."

"Fijn om te ervaren dat Gino terugkomt bij RBC omdat wij zijn kameraadschap, positiviteit en optimisme zo waarderen in hem", aldus Lion de Frel, RBC's bestuurslid voetbaltechnische zaken, die uitermate tevreden is met de terugkeer van de oud RBC'er. Volgens De Frel heeft Pieter als speler een fantastische drive, kan hij goed in zijn taken spelen en op verschillende posities." (Foto: Arthur Verbraak)