Vrijwilligers gezocht

12-12-2018

 

ROOSENDAAL - RBC wil zich verder blijven ontwikkelen. Maar we komen eigenlijk structureel mensen te kort om alle werkzaamheden uit te voeren. Daarom zijn vrijwilligers ontzettend belangrijk en zeer welkom.

Wekelijks komen op maandagochtend een zevental vrijwilligers naar het stadion om kleedlokalen, doucheruimtes, toiletten, kantoren, de gang, supporterscafé en tribunes schoon te maken. Tevens worden dan kleine herstelwerkzaamheden uitgevoerd, bijvoorbeeld aan reclameborden en de goals. Maar er zijn altijd mensen die verhinderd zijn en dan staat er een (te) kleine ploeg om alles uit te voeren. Daarom zijn we op zoek naar personen die regelmatig mee zouden willen komen helpen. U kunt zich aanmelden (ook al zou u maar af en toe kunnen komen) via een mail naar charel.habets@home.nl. Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om de vrijwilligersgroep te komen versterken, maar u kent iemand in uw omgeving die misschien wel zin en tijd heeft, dan wordt u verzocht die persoon met ons in contact te brengen.

Omdat meer teams gebruik willen gaan maken van videoanalyse zijn we op zoek naar mensen die thuiswedstrijden willen filmen. De verdere afhandeling (zoeken van fragmenten en de nabespreking met de spelers) ligt in handen van de trainers. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via een mail naar charel.habets@home.nl.

Ook de activiteitencommissie van RBC zoekt nog steeds extra hulp. Wie wil hen helpen met de organisatie van diverse activiteiten? Maar ook hulp per activiteit is welkom, bijvoorbeeld voor de bingo, thuiswedstrijden van het 1e elftal, het darts toernooi, activiteiten in de winterstop en de seizoensafsluiting. Mail voor meer info of om je aan te melden naar activiteiten@rbcvoetbal.nl. Je kunt jezelf natuurlijk ook altijd aanmelden bij het barpersoneel van het supporterscafé.