Pupil van de Week: Danny Verweij

09-11-2018

 

ROOSENDAAL - Pupil van de Week bij de wedstrijd RBC - Zundert is JO11-2 speler Danny Verweij.

Danny Verweij is 9 jaar. Zijn hobby's zijn voetballen, kickboksen en natuurlijk buiten spelen met zijn vrienden. Hij heeft ook nog twee zusjes, Daniella van 3 en Dayenna van 1. Dat wordt nog een zware tijd voor Danny als grote broer zijnde....

Sinds dit seizoen voetbalt Danny in de JO11-2 van RBC en dat vindt hij heel leuk. Al zo lang hij zichzelf kan herinneren, is hij bezig met een bal. Toen hij 2 jaar was, ging hij even bij de kabouters voetballen, maar toen was Danny nog te druk bezig met zijn speen, zijn tut zoals hij zelf zegt, en met snoepjes bij zijn moeder uit haar tas te pakken. Op 6-jarige leeftijd besloot Danny dat hij wilde gaan kickboksen en om ook weer te gaan voetballen. Dus dat ging hij met elkaar combineren. Danny speelde bij Virtus in Zevenbergen, waar hij het ook heel gezellig vond. "Nog leuker was het dat mijn vader training gaf", aldus de Zevenbergse kickbokser en voetballer.

Danny gaat graag met zijn vader naar wedstrijden van Feyenoord. "Dat is ons clubje", vertelt Danny. Maar hij is ook trots op zichzelf dat hij nu bij RBC speelt en hoopt nog jaren hier te mogen voetballen. (Foto: Bram Visser Fotografie)