RBC in Roosendaals geschenkpakket

08-07-2018

 

ROOSENDAAL - Dit jaar bestaat Roosendaal 750 jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt er onder meer een geschenkpakket op de markt gebracht. Dit pakket bevat allerlei producten die historisch gerelateerd zijn aan de stad. Ook RBC hoort daarbij met haar 105-jarige historie. In het pakket zit dan ook een voetbal met het logo van RBC, de oudste club van de stad.

Ook is er een waardebonnenboekje aan toegevoegd dat u kunt inwisselen bij diverse Roosendaalse ondernemers. Kortom het is een waardevol pakket van, voor en door Roosendaal dat kan dienen als kerstpakket, relatiegeschenk aan klanten of origineel cadeau aan vrijwilligers, nieuwe medewerkers, familie of vrienden.

Maar bovenal is het een project zonder winstoogmerk. Met de aanschaf van het pakket helpt u de mensen van S&Lzorg. Zij voorzien mensen met een verstandelijke beperking van afwisselend en uitdagend werk met als doel om echt deel uit te maken van het arbeidsproces. Er wordt steeds weer gekeken naar passend werk, dat met veel plezier en zorgvuldigheid wordt uitgevoerd. Zij zullen deze geschenkpakketten inpakken.

De prijs van het basispakket bedraagt € 27,50 exclusief BTW en bevat, naast een voetbal met het logo van RBC, de Roosendaalse wijn Vallée des Roses, het Roosendaals bier Blond Rooske, Van Gilse poedersuiker, het recept voor het Roosendaalertje, een Brabants vogelhuisje, Liga Evergreen, Duo Penotti, Biggelaar thee, Red Band snoepmix, een Philips gloeilamp, Lonka Fudge, krokante aardappelchips, Tullepetaone bloembollen, een Roosendaals kwartet, een Roosendaals kleurplatenboek, een set kleurpotloden, een waardebonnen boekje en een boekje met uitleg over de producten. Wilt u het basispakket uitbreiden, dan kiest u het complete pakket van € 37,50. De basis van het pakket is gelijk, maar bevat dan tevens Roosendaalse ansichtkaarten, een Roosendaalse notenmix, een boekje met Brabantse wijsheden en het uniek Roosendaals memoriespel Wittet nog?

We hopen natuurlijk dat u voor uw eigen relaties of medewerkers een echt Roosendaals pakket wilt bestellen. Dit bestellen kan tot en met eind september, levering kan dan vanaf november plaatsvinden. Voor bestellen of informatie belt u naar 0165 - 571 200 of mailt u naar info@looma.nl. Alvast enorm bedankt hiervoor.