Cees Vermunt ontvangt 1e exemplaar 'Meer dan een eeuw oranje'

12-11-2017

 

ROOSENDAAL - Clubicoon Cees Vermunt heeft gisteravond uit handen van schrijver Eddy Janssen het eerste exemplaar ontvangen van het boek 'Meer dan een eeuw oranje'. Dat gebeurde tijdens een goedbezochte boekpresentatie in het supporterscafé van het Herstaco Stadion.

De keuze om het eerste boek aan Cees Vermunt uit te reiken, was volgens schrijver Eddy Janssen een logische. "Cees speelde maar liefst 19 jaar in het eerste elftal en maakte RBC als trainer vijf keer keer kampioen, waaronder in 1973 landskampioen bij de zondagamateurs. En nog steeds is Cees bij thuiswedstrijden te vinden, nu als supporter". Dat het leven als supporter Cees niet makkelijk valt, liet hij duidelijk horen tijdens zijn dankwoord. De woede van de slechte prestatie van RBC tegen HVV '24 was nog niet geheel weggeëbd...

Op de boekpresentatie waren veel oud RBC-spelers afgekomen. Zo werden o.a. Adri Roks, Jan van Gorp, Floor Verhagen, Piet Hopstaken, Rob Hellendoorn, Henry Perdaems, Bert Nieuwlaat, Louis Verstraaten, Jan van Beers, Ad de Jong, Dirk van der Laan, Albert Jurgens, Henk Vos, Damien Hertogh, Remco Heerkens, Erwin van der Woerdt, John Taks en Eric Hellemons gesignaleerd. (Foto: Coen Hagenaars)