Uitnodiging boekpresentatie

22-10-2017

 

ROOSENDAAL - RBC bestaat intussen ruim 105 jaar. Het eeuwfeest (31 juli 2012) hebben we niet groots kunnen vieren vanwege de nasleep van het faillissement op 15 juni 2011. Achter de schermen is toen keihard gewerkt aan een doorstart die heeft geleid tot de heroprichting c.q. voortzetting van RBC op 2 december 2012.

Bijna 2 jaar geleden ontmoetten we op de presentatie van een boek over het voetballeven van Henk Vos de schrijver van dit zeer interessante levensverhaal: Eddy Janssen. Meteen wakkerde de vlam op om over de rijke historie van RBC een boek uit te gaan brengen. Dat resulteerde in een stuurgroep die in nauwe samenwerking met genoemde schrijver aan de totstandkoming van dit historische werkstuk is gaan werken. Oorspronkelijk was gedacht aan een boek van ongeveer 260 pagina's, maar het zijn er uiteindelijk bijna 400 geworden. En daarnaast ligt nog zoveel “materiaal”, genoeg om nog een boek mee te vullen.

We zijn trots op het eindresultaat: nog nooit is de geschiedenis van RBC zo uitgebreid beschreven! Graag willen we u uitnodigen voor de presentatie van dit boek op

zaterdag 11 november 2017 in het supporterscafé van het Herstaco Stadion, Borchwerf 4, 4704 RG Roosendaal.

De inloop is vanaf 18:15 uur; het officiële gedeelte speelt zich af tussen 19:45 en 20:15 uur. Daarna hopen we op een gezellige avond!

De prijs van het boek bedraagt € 19,95. U wordt vriendelijk verzocht, indien u dit boek op deze avond aanschaft, met gepast contant geld te betalen.

We hopen van harte u te mogen ontmoeten op deze historische avond. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw komst te bevestigen via een mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl.

Mocht u deze avond verhinderd zijn en u heeft interesse om dit boek te kopen dan kunt u dit melden via een mail naar n_bominaar@hotmail.com. Er wordt dan contact met u opgenomen.