RBC ontvang beker voor topseizoen en is officieel Roosendaals club van het jaar

21-09-2017

 

ROOSENDAAL – Na een fantastisch seizoen waarin RBC wist te promoveren naar de zondag derde klasse kon het tevens een mooie beker toevoegen aan het palmares. Want RBC mag zich officieel Roosendaals club van het jaar noemen. Het won namelijk de Voetbal in Roosendaal Huis & Hypotheek Cup, powered by Voets Assurantiën.

De wisseltrofee zal aankomend seizoen te bewonderen zijn in het supporterscafé van de stadionclub. Trainer Danny Mathijssen en kampioenskeeper Thierry Aarts ontvingen de cup (met grote oren) uit handen van Voets medewerker Michel Gremmen en Voetbalinroosendaal.nl-eigenaar Melvin van Mourik. Naast de trofee werden er prachtig nieuwe inloopshirts overhandigd waar RBC-kledingleverancier Leo Donkersloot van BKS Sport veel aandacht aan had besteed.

We hopen de cup natuurlijk langer in huis te houden dan één seizoen maar ook dit seizoen zullen we daar hard voor moeten vechten”, lacht Mathijssen met de cup in handen.

Aankomend weekend start RBC de competitie met een lastige uitwedstrijd tegen streekgenoot SC Gastel, aanvang 14.30 uur. (Bron: VIR)