Jeremy Troost en Maarten Schipper van Alliance naar RBC

28-05-2017

 

ROOSENDAAL - Dit seizoen waren ze nog tegenstanders en belangrijkste concurrenten, volgend seizoen spelen ze voor RBC. Jeremy Troost en Maarten Schipper verruilen het rood-zwart van Alliance voor het oranje-wit van RBC.

De 21-jarige doelman Jeremy Troost is de beoogd opvolger van de gestopte Thierry Aarts. Troost begon bij DBGC in Dirksland en belandde via DVO '60 al heel snel bij Alliance. Daar speelt hij al vier seizoenen in het 1e elftal.

Maarten Schipper speelde dit seizoen voor het eerst bij Alliance. Daarvoor had de jonge verdediger al een heel voetballeven bij Roosendaal achter de rug. "Ik ken Maarten nog uit mijn tijd als jeugdtrainer van de C' tjes bij Roosendaal. Toen was het al een goede speler," aldus RBC's hoofdtrainer Danny Mathijssen. 

Mathijssen is blij met zijn twee nieuwe aanwinsten: "Jeremy is een uitstekende keeper en Maarten een prima verdediger. Die jongens hebben dit seizoen in de wedstrijden tegen RBC laten zien dat ze goede versterkingen voor ons kunnen zijn in de 3e klasse."