RBC oefent tegen SEOLTO en Victoria '03

13-01-2017

 

ROOSENDAAL - RBC oefent morgenavond tegen SEOLTO en Victoria '03. De wedstrijd tegen SEOLTO wordt afgewerkt in het Herstaco Stadion en begint om 18.00 uur. De match tegen Victoria '03 staat om 20.00 uur op het programma en wordt gespeeld in Oudenbosch.

Hoofdtrainer Danny Mathijssen heeft voor beide wedstrijden de selecties van RBC 1 en JO19 samengevoegd en zal twee teams samenstellen die allebei uit een mix van spelers van zowel RBC 1 als JO19 zullen bestaan.

Michael Kromdijk zit in ieder geval niet meer bij de selectie. De reserve doelman van RBC 1 trainde gisteravond voor het laatst mee. Hij emigreert binnenkort vanwege zijn werk naar Singapore en zal daar voor minimaal vijf jaar gaan wonen en werken. RBC wenst Michael heel veel succes in het Verre Oosten en bedankt hem voor zijn inzet voor de oranje-witten.

En dan onze tegenstanders. Het Zevenbergse SEOLTO komt uit in de zaterdag 4e klasse C en staat daarin op de tweede plaats met twee punten achterstand op The Gunners. Victoria '03 is een oude bekende. Zij kaapten vorig seizoen de titel voor de neus van RBC weg en spelen nu in de 3e klasse A. Daarin doen zij het uitstekend en hebben zich inmiddels opgewerkt naar de tweede plaats achter het ongenaakbare Cluzona.