Nieuwe sponsoren voor RBC

23-08-2013

 

RBC kan met trots melden dat TARGET Exhibit & Sign uit Etten-Leur en Synsec Security & Services uit Roosendaal zich voor het komend seizoen als hoofdsponsoren aan de RBC voetbalopleiding hebben verbonden. De logo's van beide ondernemingen zullen vanaf morgen te zien zijn op de shirts (TARGET Exhibit & Sign) en broeken (Synsec Security & Services) van alle teams van de RBC voetbalopleiding.

TARGET Exhibit & Sign ontwerpt en bouwt al ruim 20 jaar beursstands en werkt (inter)nationaal voor opdrachtgevers uit allerlei branches. Voor meer informatie overTARGET Exhibit & Sign klikt u hier.

Synsec Security & Services was vorig seizoen al als sponsor aan RBC verbonden. Het is een beveiligingsbedrijf met zeer veel ervaring op het gebied van beveiligingsdiensten. Als u wilt weten wat Synsec Security & Services voor u kan betekenen, klik dan hier.

Dankzij sponsoring kan RBC de positieve ontwikkelingen bij de club voort zetten. RBC is haar sponsors daar zeer dankbaar voor. Ook interesse om sponsor te worden van RBC? Mail ons op commercie@rbcvoetbal.nl.

René Lagarde van TARGET Exhibit & Sign (links) en George Brühns van Synsec Security & Services (rechts) bekrachtigen de overeenkomst met hun handtekening in het bijzijn van RBC's bestuurslid algemene zaken Joost van Oosterhout.