RBC D1 verslaat koploper Kloetinge D1: 2-1 (met filmpje)

02-03-2013

RBC D1, onder leiding van trainer Ruben Busé, heeft zaterdag koploper Kloetinge met 2-1 verslagen. De hele wedstrijd was RBC de bovenliggende partij, alhoewel Kloetinge een paar keer gevaarlijk counterde. Doelman, Barry Knook, werd echter niet echt op de proef gesteld. RBC nam na 20 minuten een voorsprong door een mooi doelpunt van Daan Claassens: 1-0. Deze stand werd tot de rust vastgehouden. Na de rust was het logisch dat Kloetinge meer het initiatief  nam en kwam dan ook halverwege de 2e helft op gelijke hoogte. De mannen van Busee rechtten echter nog eenmaal de rug en een paar minuten voor tijd soleerde Rida El Jadouni door het strafschopgebied van de tegenstander en kon niet anders dan onreglementair gestopt worden door de tegenstander: Strafschop ! Deze strafschop werd onberispelijk ingeschoten door Rick Santbergen: 2-1 !. Kortom een verdiende overwinning voor de oranje-witten. Hieronder de link naar het filmpje van het winnende doelpunt: