RBC Familiedag zeer geslaagd

25-05-2014

 

Roosendaal, 25 mei 2014. Gisteren vond in het Herstaco Stadion de RBC Familiedag plaats.

Vanaf 16.00 uur was iedereen welkom ter afsluiting van het seizoen 2013-2014. Zo’n 130 RBC-ers hebben genoten van een heel gezellig samenzijn en een uitstekende barbecue, die door tussenkomst van VHC Kreko was geleverd. De jeugdspelers en hun broertjes en zusjes konden op de grasmat van het stadion verschillende spelactiviteiten doen. Zo was er voor de kleinsten een springkussen en voor de wat meer getalenteerde voetballers een oranje leeuw waarbij ze het spel 'Op de stropdas' konden beoefenen. Voor anderen was er dan weer een klein voetbalveldje uitgezet waarop partijtjes konden worden gespeeld. Kortom de kinderen konden zich prima vermaken. Op de promenade voor het supporterscafé was een gezellig terras ingericht waar de ouders en andere aanwezigen onder het genot van een drankje lekker konden genieten van de zon.

Rond 18.00 uur werden op de promenade diverse barbecues aangestoken en was het bakken en braden geblazen. Jong en oud kon zijn pakket afhalen bij de organisatie. Daarnaast waren er diverse salades en sausjes voor bij het vlees.  Na afloop van de barbecue werd iedereen nog getrakteerd op een lekker ijsje. En of het nog niet genoeg was, werd ‘s avonds op een groot scherm de Championsleague finale tussen Real- en Atletico Madrid onder grote belangstelling bekeken.

De activiteitencommissie van RBC heeft zich deze dag van zijn beste kant laten zien en alle credits voor deze gezellige RBC Familiedag gaan dan ook naar hen uit. RBC wil dan ook Dennis Voermans, Miranda Bus, Natasja Feenstra, Sylvia van de Nobelen, Leo van Nispen en Corné Veraart bijzonder bedanken voor hun inzet om deze dag tot een succes te maken. Uiteraard bedanken wij ook het barpersoneel, de familie Levolger, en de moeders en vaders die zich geheel belangeloos met de opruimwerkzaamheden en de afwas hebben beziggehouden. Dat is het wat RBC tot één familie maakt!