Nek aan Nek Race RBC-Kloetinge duurt voort na nieuwe zege op Steenbergen D1

13-04-2013

Zaterdag moest de D1 weer tegen Steenbergen maar nu voor de competitie. Dit was een slechte wedstrijd van beide kanten. Steenbergen won meerdere duels op inzet in de 1ste helft maar uiteindelijk sleepte RBC de winst eruit door zelf in de 2de helft er keihard voor te knokken.

Het enige doelpunt van de wedstrijd was ook een eigen doelpunt. Dit was een echte 0-0 wedstrijd zonder grote kansen aan beide kanten maar RBC toonde zich de sterkste. Dit toont ook de ontwikkeling aan van de jongens. In het begin van het seizoen werd er met 3-2 verloren van dezelfde ploeg en nu in 4 dagen tijd wordt er 2x gewonnen.

Steenbergen liet zich ook nog op het eind van hun slechte kant zien door meerdere keren na te trappen, de hele tijd aan shirtjes trekken en vervelend doen.

Trainer/coach Ruben Busé:'Qua resultaat is het een goede week geweest maar we konden qua positiespel, dominantie in de wedstrijd en druk naar voren de lijn van MOC 17 uit niet doortrekken naar de 2 wedstrijden tegen Steenbergen. Jammer maar helaas. Nog 3 wedstrijden. Beek Voorruit en Alliance voor de competitie en Kloetinge voor de bekerfinale. We zijn nog steeds in de race voor een prachtig slot van de competitie.'