Hans van Wolven verlengt contract

24-02-2024

ROOSENDAAL - Hans van Wolven blijft ook de komende twee jaar aan RBC verbonden als Hoofd van de Voetbal Academie. Met de meerjarige contractverlenging blijft de continuiteit van de voetbalopleiding gewaarborgd.

Van Wolven belandde in 1987 bij RBC als assistent trainer van het eerste elftal. Voordat hij naar RBC kwam, trainde hij Beek Vooruit, VVR en Internos. Van Wolven was vier jaar assistent trainer onder Epy Drost, Cor Pot en Wally Jansen. Daarna vervulde hij de functies van hoofd technische zaken, scouting en jeugdopleiding. Na tien jaar vertrok hij en was vervolgens hoofdtrainer bij Bavel, Beek Vooruit en Madese Boys. In 2008 stopte hij als trainer en een paar jaar later werd hij voorzitter van de commissie technische zaken bij Beek Vooruit en zat in die hoedanigheid in het bestuur. In april vorig werd hij tot Hoofd van de RBC Voetbal Academie benoemd.

"Ik ben heel blij met het feit dat Hans zich nog twee jaar heeft verbonden aan onze Voetbal Academie", aldus bestuurslid jeugdzaken Daniëlle van Broekhoven. "Er is afgelopen jaar al zoveel gebeurd en nu kunnen we doorbouwen. De komende twee jaar samen nog hogerop!"

Van Wolven zelf is erg blij dat hij ook de komende twee seizoenen het Hoofd van de Voetbal Academie mag zijn: "Dit bestuursbesluit geeft aan dat er erg veel vertrouwen is in mij. We hebben dit seizoen al veel bereikt en veel verbeteringen aangebracht in onze voetbalopleiding. Op dit moment zijn er richting de professionalisering van de Voetbal Academie grote ontwikkelingen gaande. En ook de komende jaren willen wij deze lijn graag doortrekken. Ik ben blij dat ik hieraan, samen met het bestuur, het technisch hart en de jeugdcommissie, mag werken."