Nieuwe sponsor voor RBC: Akore

18-05-2021

 

ROOSENDAAL - RBC kan weer een nieuwe sponsor toevoegen aan haar netwerk. Deze week bereikte RBC een overeenkomst met Akore uit Oud Gastel.

Akore en klimaatbeheersing zijn al jaren met elkaar verbonden. Al sinds 1991 zijn zij gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van uiteenlopende systemen voor luchtverwarming, airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, centrale stofzuigsystemen en bedrijfskeukenapparatuur. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan hierin centraal. Ze zijn dan ook uitgegroeid tot één van de meest gevestigde namen in klimaatbeheersing, met een werkgebied dat zich uitstrekt tot West-Brabant, Zeeland en de Drechtsteden. Ook buiten deze regio’s staan ze graag voor u klaar!

De kracht van Akore ligt in de ruime technische kennis van de medewerkers. De hoge productkwaliteit. De uitstekende dienstverlening. En het directe, persoonlijke contact met de klant. Als totaaloplosser in klimaatbeheersing nemen we u alle zorg uit handen, van de eerste tekeningen tot de ingebruikstelling, service en onderhoud. Bovendien kunt u Akore ook inschakelen als totaalinstallateur van uw project, dus inclusief gas, licht, water, centrale verwarming, loodgieterwerk en elektra. Zij werken hierin samen met gerenommeerde partners uit de regio.

Meer weten? Ga naar www.akore.nl of bel 0165 563 708.

Akore, welkom bij het RBC Netwerk!