RBC voetbalinstuif 17 april 2013

26-03-2013

RBC leeft. Dat kun je uit alles opmaken. De voetbalopleiding groeit en bloeit.

Wekelijks trainen en spelen deze kinderen hun wedstrijden onder professionele begeleiding. Deze begeleiding bestaat niet alleen uit voetbalontwikkeling, maar ook het volgen van de schoolprestaties, gezondheid (voeding; blessurepreventie en –behandeling) en begeleiding op sociaal maatschappelijk gebied door professionals zijn ook speerpunten van onze voetbalopleiding.

We hebben regelmatig vragen gekregen of er een team gestart kan gaan worden voor de E- leeftijdscategorie en het voornemen is om volgend seizoen met een E-opleiding te beginnen, onder 10 en onder 11 jaar.

Om dus meer kinderen de kans te geven om bij RBC te komen voetballen, organiseren wij een voetbalinstuif voor kinderen met geboortejaar 2003 en 2004.

Tijdens deze instuif zullen er bekende oud RBC-spelers aanwezig zijn om aandacht te schenken aan deze kinderen.

De instuif zal bestaan uit verschillende voetbalvormen, geleid door gediplomeerde jeugdtrainers en bekende oud RBC-spelers.

Als blijkt, dat de animo om bij RBC te willen voetballen groot genoeg is, zal het vormen van een team onder 9 en 10 jaar daadwerkelijk gaan plaatsvinden.

Wij hopen op woensdagmiddag 17 april, van 14.00 uur tot 16.00 uur, veel nieuwe talentjes te mogen begroeten op de velden van Sportpark Rimboe te Wouwse Plantage.

Klik hier voor het inschrijfformulier.