RBC D2 wint van nummer 2 METO D1

16-03-2013

De pupillen van D2 blijven laten zien dat ze stappen maken. Dit was de derde wedstrijd tegen METO dit seizoen. Eerst werd er verloren met 10-0, toen werd het 0-0 en vandaag werd er met 1-0 gewonnen. Dat is mooi om te zien!

Vanwege het drukke thuisprogramma op Rimboe moest D2 op het bijveld voetballen. Op dit veld wordt al een heel seizoen getraind, dus eigenlijk kan dat veld wel wat rust gebruiken maar dat zat er vandaag niet in.

De wedstrijd golfde op en neer en er werden aan beide kanten kleine kansjes gecreëerd. RBC kon lang geen doelpunt maken en aan de andere kant had keeper Stijn Van Kinderen een paar puike reddingen.

D2 kon twee minuten voor tijd toch nog de 1-0 binnenschieten. Iedereen bij RBC sprong in de lucht van vreugde en dat werd ook samen gevierd. Een leuke spannende wedstrijd tegen de nummer 2 en knap van de pupillen dat ze de wedstrijd toch nog op het laatst naar zich toe hebben getrokken!

Trainer/coach Mark Koops: 'Er werd niet altijd even goed gevoetbald maar dat wij tot de laatste minuut blijven knokken en toch nog die wedstrijd winnen is een groot compliment. Deze wedstrijd hebben wij op wilskracht gewonnen en dat is ook een grote kwaliteit wat je moet kunnen!